Exploring the functionality of in situ produced dextran in high-protein or wholegrain enriched wheat bread
Exploring the functionality of in situ produced dextran in high-protein or wholegrain enriched wheat bread
Sparad:
Genre | |
---|---|
Fysisk beskrivning |
1 verkkoaineisto (103 sivua) : kuvitettu |
Språk |
engelska |
Originalverkets språk |
engelska |
Beskrivning |
Artikkeliväitöskirjan yhteenveto-osa. |
Förlag |
Helsinki :
University of Helsinki,
2020.
|
Lärdomsprov | Väitöskirja : Helsingin yliopisto, maatalous-metsätieteellinen tiedekunta, 2020 |
Serie | Dissertationes Schola doctoralis scientiae circumiectalis, alimentariae, biologicae Universitatis Helsinkiensis, ISSN 2342-5431; 2020, 23. |
Klassifikation | |
Ämnen | |
Mer information | Yaqin Wang |
Painettu |
978-951-51-6203-8 |
ISBN |
978-951-51-6204-5 PDF |
Tillgång | Aineisto on vapaasti saatavissa |
Hämta fulltext |