Exploring the functionality of in situ produced dextran in high-protein or wholegrain enriched wheat bread
Exploring the functionality of in situ produced dextran in high-protein or wholegrain enriched wheat bread
Tallennettuna:
Genre | |
---|---|
Ulkoasu |
1 verkkoaineisto (103 sivua) : kuvitettu |
Kieli |
englanti |
Alkuteoksen kieli |
englanti |
Huomautukset |
Artikkeliväitöskirjan yhteenveto-osa. |
Julkaisija |
Helsinki :
University of Helsinki,
2020.
|
Opinnäyte | Väitöskirja : Helsingin yliopisto, maatalous-metsätieteellinen tiedekunta, 2020 |
Sarja | Dissertationes Schola doctoralis scientiae circumiectalis, alimentariae, biologicae Universitatis Helsinkiensis, ISSN 2342-5431; 2020, 23. |
Luokitus | |
Aiheet | |
Lisätiedot | Yaqin Wang |
Painettu |
978-951-51-6203-8 |
ISBN |
978-951-51-6204-5 PDF |
Pääsy | Aineisto on vapaasti saatavissa |
Hae kokoteksti |