Physical and oxidative stability of modified faba bean protein isolate (FBPI) in oil-in-water emulsions
Physical and oxidative stability of modified faba bean protein isolate (FBPI) in oil-in-water emulsions
Tallennettuna:
Ulkoasu |
1 verkkoaineisto (89 sivua) : kuvitettu |
---|---|
Kieli |
englanti |
Alkuteoksen kieli |
englanti |
Tiivistelmän kieli |
englanti |
Huomautukset |
Artikkeliväitöskirjan yhteenveto-osa. |
Julkaisija |
Helsinki :
University of Helsinki,
2020.
|
Opinnäyte | Väitöskirja : Helsingin yliopisto, maatalous-metsätieteellinen tiedekunta, 2020 |
Sarja | EKT-sarja, ISSN 0355-1180; 1911. |
Luokitus | |
Aiheet | |
Lisätiedot | Chang Liu |
Painettu (yhteenveto-osa ja eripainokset) |
978-951-51-5804-8 |
ISBN |
978-951-51-5805-5 PDF |
Pääsy | Aineisto on vapaasti saatavissa |
Hae kokoteksti |