Bioprocess-induced changes in wheat bran protein bioavailability, nutritional quality and technological functionality
Bioprocess-induced changes in wheat bran protein bioavailability, nutritional quality and technological functionality
Tallennettuna:
Genre | |
---|---|
Ulkoasu |
1 verkkoaineisto (91 sivua) : kuvitettu |
Kieli |
englanti |
Alkuteoksen kieli |
englanti |
Tiivistelmän kieli |
suomi |
Huomautukset |
Artikkeliväitöskirjan yhteenveto-osa. |
Julkaisija |
Helsinki :
University of Helsinki,
2019.
|
Opinnäyte | Väitöskirja : Helsingin yliopisto, maatalous-metsätieteellinen tiedekunta, 2019 |
Sarja | EKT-sarja / Helsingin yliopisto, elintarvikekemian ja -teknologian laitos, ISSN 0355-1180; 1913. |
Luokitus | |
Aiheet | |
Lisätiedot | Elisa Arte |
Painettu |
978-951-51-5576-4 |
ISBN |
978-951-51-5577-1 PDF |
Pääsy | Aineisto on vapaasti saatavissa |
Hae kokoteksti |