Bioprocess-induced changes in wheat bran protein bioavailability, nutritional quality and technological functionality
Bioprocess-induced changes in wheat bran protein bioavailability, nutritional quality and technological functionality
Tallennettuna:
Ulkoasu |
91 sivua, 28 sivua useina numerointijaksoina : kuvitettu ; 25 cm |
---|---|
Kieli |
englanti |
Alkuteoksen kieli |
englanti |
Huomautukset |
Artikkeliväitöskirjan yhteenveto-osa ja 3 eripainosta. |
Julkaisija |
Helsinki :
University of Helsinki,
2019.
|
Opinnäyte | Väitöskirja : Helsingin yliopisto, maatalous-metsätieteellinen tiedekunta, 2019 |
Sarja | EKT-sarja / Helsingin yliopisto, elintarvikekemian ja -teknologian laitos, ISSN 0355-1180; 1913 |
Luokitus | |
Aiheet | |
Valmistaja | Helsinki : Unigrafia |
Lisätiedot | Elisa Arte |
Verkkoaineisto (yhteenveto-osa) |
978-951-51-5577-1 |
ISBN |
978-951-51-5576-4 nidottu |
Hae kokoteksti |