Bioprocess-induced changes in wheat bran protein bioavailability, nutritional quality and technological functionality
Bioprocess-induced changes in wheat bran protein bioavailability, nutritional quality and technological functionality
Saved in:
Physical Description |
91 sivua, 28 sivua useina numerointijaksoina : kuvitettu ; 25 cm |
---|---|
Language |
English |
Language of Original Work |
English |
Item Description |
Artikkeliväitöskirjan yhteenveto-osa ja 3 eripainosta. |
Published |
Helsinki :
University of Helsinki,
2019.
|
Dissertation Note | Väitöskirja : Helsingin yliopisto, maatalous-metsätieteellinen tiedekunta, 2019 |
Series | EKT-sarja / Helsingin yliopisto, elintarvikekemian ja -teknologian laitos, ISSN 0355-1180; 1913 |
Classification | |
Subjects | |
Manufacturer | Helsinki : Unigrafia |
Additional Information | Elisa Arte |
Verkkoaineisto (yhteenveto-osa) |
978-951-51-5577-1 |
ISBN |
978-951-51-5576-4 nidottu |
Get full text |