Hard Winter-lakritsivehnäjauhojen liisteröitymiseen vaikuttavia tekijöitä : tutkielma sivuaineessa
Hard Winter-lakritsivehnäjauhojen liisteröitymiseen vaikuttavia tekijöitä : tutkielma sivuaineessa
Tallennettuna:
Genre | |
---|---|
Ulkoasu |
62 sivua |
Kieli |
suomi |
Alkuteoksen kieli |
suomi |
Tiivistelmän kieli |
englanti |
Julkaisija |
Helsinki :
Helsingin yliopisto, maatalous-metsätieteellinen tiedekunta,
1993.
|
Opinnäyte | Sivuaineen tutkielma : Helsingin yliopisto, Elintarviketeknologian laitos, viljateknologia |
Sarja | EKT-sarja, ISSN 0355-1180; 929. |
Luokitus | |
Aiheet | |
Lisätiedot | Tiina Aalto-Kaarlehto |
Standarditunnukset |
(FI-MELINDA)001447103 20210604185726.0 |
Kontrolloimaton nimeke |
Factors affecting gelatinization properties of Hard Winter licorice wheat flour |
Hae kokoteksti |