Hygieniaopas : opas hygieniaosaamiskoulutukseen sekä ammattikeittiöiden, elintarviketeollisuuden, elintarvikekaupan ja alan oppilaitosten hygieniakoulutukseen sekä elintarvikevalvonnan käyttöön
Finna-arvio
Hygieniaopas : opas hygieniaosaamiskoulutukseen sekä ammattikeittiöiden, elintarviketeollisuuden, elintarvikekaupan ja alan oppilaitosten hygieniakoulutukseen sekä elintarvikevalvonnan käyttöön
Tallennettuna:
Muut nimekkeet |
Opas hygieniaosaamiskoulutukseen sekä ammattikeittiöiden, elintarviketeollisuuden, elintarvikekaupan ja alan oppilaitosten hygieniakoulutukseen sekä elintarvikevalvonnan käyttöön Elintarvikehygienian perusteet Elintarvikehygienian perusteet |
---|---|
Ulkoasu |
78 sivua : kuvitettu ; 25 cm |
Kieli |
suomi |
Julkaisija |
Pori :
Elintarvike ja Terveys-lehti,
2017.
|
Luokitus | |
Aiheet | |
Valmistaja | Tampere : Hämeen Kirjapaino Oy |
Lisätiedot | teksti: Tapio Välikylä ja Sara Syyrakki ; piirrokset: Ensio Mustonen ; valokuvat: Tapio Välikylä |
ISBN |
978-952-9637-59-1 pehmeäkantinen |
Hae kokoteksti |