Alkylresorcinol metabolites as potential biomarkers for whole-grain rye intake and the effect of rye bread intake on plasma low-density lipoproteins
Alkylresorcinol metabolites as potential biomarkers for whole-grain rye intake and the effect of rye bread intake on plasma low-density lipoproteins
Tallennettuna:
Genre | |
---|---|
Ulkoasu |
1 PDF-tiedosto (74 sivua) Julkaistu myös painettuna |
Kieli |
englanti |
Alkuteoksen kieli |
englanti |
Tiivistelmän kieli |
suomi |
Huomautukset |
Artikkeliväitöskirjan yhteenveto-osa. Nimiösivulla myös: Institute for Preventive Medicine, Nutrition, and Cancer, Folkhälsan Research Center and Faculty of Medicine, Department of Cardiology, Institute of Clinical Medicine, University of Helsinki, Finland. |
Julkaisija |
Helsinki :
University of Helsinki,
2012.
|
Opinnäyte | Väitöskirja : Helsingin yliopisto |
Luokitus | |
Aiheet | |
Lisätiedot | Päivi Söderholm |
Painettu |
978-952-10-8528-4 |
Järjestelmävaatimukset |
World Wide Web |
ISBN |
978-952-10-8529-1 PDF |
Hae kokoteksti |