Comparison of disaccharides and polyalcohols as stabilizers in freeze-dried protein formulations
Comparison of disaccharides and polyalcohols as stabilizers in freeze-dried protein formulations
Tallennettuna:
Genre | |
---|---|
Ulkoasu |
Yhteenveto-osa julkaistu myös verkkoaineistona vii, 64, [62] sivua : kuvitettu ; 25 cm |
Kieli |
englanti |
Alkuteoksen kieli |
englanti |
Huomautukset |
Artikkeliväitöskirjan yhteenveto-osa ja 4 eripainosta. Nimiösivulla myös: Industrial Pharmacy, Faculty of Pharmacy, University of Helsinki, Finland. |
Julkaisija |
Helsinki :
University of Helsinki,
2013
|
Opinnäyte | Väitöskirja : Helsingin yliopisto |
Sarja | Dissertationes Biocentri Viikki Universitatis Helsingiensis, ISSN 1799-7372; 4/2013. |
Luokitus | |
Aiheet | |
Valmistaja | (Helsinki : Helsinki University Printing House) |
Lisätiedot | by Petteri Heljo |
Verkkoaineisto (yhteenveto-osa) |
978-952-10-8617-5 |
ISBN |
978-952-10-8616-8 nidottu |
Hae kokoteksti |