Bioprocessing to improve oat bread quality
Bioprocessing to improve oat bread quality
Sparad:
Fysisk beskrivning |
91, [42] sivua : kuvitettu ; 25 cm Yhteenveto-osa julkaistu myös verkkoaineistona |
---|---|
Språk |
engelska |
Originalverkets språk |
engelska |
Språk i abstract |
finska |
Beskrivning |
Artikkeliväitöskirjan yhteenveto-osa ja 4 eripainosta. |
Förlag |
Espoo :
VTT,
2012
|
Lärdomsprov | Väitöskirja : Helsingin yliopisto |
Serie | VTT Science, ISSN 2242-119X; 8. |
Klassifikation | |
Ämnen | |
Tillverkare | (Kuopio : Kopijyvä) |
Mer information | Laura Flander |
Verkkoaineisto (yhteenveto-osa) |
978-951-38-7464-3 |
ISBN |
978-951-38-7463-6 nidottu |
Hämta fulltext |