Bioprocessing to improve oat bread quality
Bioprocessing to improve oat bread quality
Tallennettuna:
Ulkoasu |
91, [42] sivua : kuvitettu ; 25 cm Yhteenveto-osa julkaistu myös verkkoaineistona |
---|---|
Kieli |
englanti |
Alkuteoksen kieli |
englanti |
Tiivistelmän kieli |
suomi |
Huomautukset |
Artikkeliväitöskirjan yhteenveto-osa ja 4 eripainosta. |
Julkaisija |
Espoo :
VTT,
2012
|
Opinnäyte | Väitöskirja : Helsingin yliopisto |
Sarja | VTT Science, ISSN 2242-119X; 8. |
Luokitus | |
Aiheet | |
Valmistaja | (Kuopio : Kopijyvä) |
Lisätiedot | Laura Flander |
Verkkoaineisto (yhteenveto-osa) |
978-951-38-7464-3 |
ISBN |
978-951-38-7463-6 nidottu |
Hae kokoteksti |