Broilerin fileesuikaleiden tuotannon ympäristövaikutukset ja kehittämismahdollisuudet
Finna-arvio
Broilerin fileesuikaleiden tuotannon ympäristövaikutukset ja kehittämismahdollisuudet
Tallennettuna:
Ulkoasu |
118 sivua : kuvitettu ; 25 cm Julkaistu myös verkkoaineistona |
---|---|
Kieli |
suomi |
Alkuteoksen kieli |
suomi |
Tiivistelmän kieli |
englanti |
Huomautukset |
Foodchain II -hanke. |
Julkaisija |
Jokioinen :
Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskus : jakelu: MTT Tietopalvelut,
2006
|
Sarja | Maa- ja elintarviketalous, ISSN 1458-5073; 90. |
Luokitus | |
Aiheet | |
Valmistaja | ([Tampere] : Tampereen Yliopistopaino) |
Lisätiedot | Juha-Matti Katajajuuri ... [ja muita] |
ISBN |
952-487-071-1 nidottu 978-952-487-071-9 nidottu |
Kontrolloimaton nimeke |
Foodchain II -hanke |
Hae kokoteksti |