Sourdough : a tool for the improved flavour, texture and shelf-life of wheat bread
Sourdough : a tool for the improved flavour, texture and shelf-life of wheat bread
Tallennettuna:
Genre | |
---|---|
Ulkoasu |
Julkaistu myös painettuna |
Kieli |
englanti |
Alkuteoksen kieli |
englanti |
Huomautukset |
Tiivistelmäosa. - University of Helsinki, Faculty of Agriculture and Forestry, Department of Food Technology |
Julkaisija |
[Espoo] : Helsinki :
VTT Technical Research Centre of Finland ; University of Helsinki,
2005.
|
Opinnäyte | Väitöskirja : Helsingin yliopisto |
Sarja | VTT publications, ISSN 1455-0849; 569. |
Luokitus | |
Aiheet | |
Lisätiedot | Kati Katina |
Painettu |
951-38-6649-1 |
Järjestelmävaatimukset |
Internet-yhteys, WWW-selain ; Adobe Reader |
ISBN |
951-38-6650-5 PDF |
Hae kokoteksti |