Haku

Tietueen sitaatit

APA-viite

Katina, K. (2005). Sourdough: A tool for the improved flavour, texture and shelf-life of wheat bread. VTT Technical Research Centre of Finland ; University of Helsinki.

Chicago-tyylinen lähdeviittaus

Katina, Kati. Sourdough: A Tool for the Improved Flavour, Texture and Shelf-life of Wheat Bread. [Espoo] : Helsinki: VTT Technical Research Centre of Finland ; University of Helsinki, 2005.

MLA-viite

Katina, Kati. Sourdough: A Tool for the Improved Flavour, Texture and Shelf-life of Wheat Bread. VTT Technical Research Centre of Finland ; University of Helsinki, 2005.

Harvard-tyylinen lähdeviittaus

Katina, K. 2005. Sourdough: A tool for the improved flavour, texture and shelf-life of wheat bread. [Espoo] : Helsinki: VTT Technical Research Centre of Finland ; University of Helsinki.

Muista tarkistaa viitteiden oikeellisuus, ennen kuin käytät niitä tekstissäsi.