Vehnän mikroaaltokäsittely : täysjyvävehnäjauhon säilyvyys ja leivontaominaisuudet
Vehnän mikroaaltokäsittely : täysjyvävehnäjauhon säilyvyys ja leivontaominaisuudet
Tallennettuna:
Genre | |
---|---|
Ulkoasu |
124, [1] lehteä : kuvitettu ; 30 cm |
Kieli |
suomi |
Alkuteoksen kieli |
suomi |
Tiivistelmän kieli |
englanti |
Huomautukset |
Tutkimus on tehty Helsingin yliopiston elintarvikekemian ja -teknologian laitoksen ja Myllyliiton yhteistyönä. |
Julkaisija |
Helsinki :
Helsingin yliopisto, elintarvikekemian ja -teknologian laitos,
1990.
|
Opinnäyte | Pro gradu -työ : Helsingin yliopisto, elintarvikekemia j a -teknologia |
Sarja | EKT-sarja, ISSN 0355-1180; 859. |
Luokitus | |
Aiheet | |
Lisätiedot | Juha Korhonen |