Prevalence, molecular epidemiology and growth of Clostridium botulinum type E in fish and fishery products
Prevalence, molecular epidemiology and growth of Clostridium botulinum type E in fish and fishery products
Tallennettuna:
Genre | |
---|---|
Ulkoasu |
73, [44] sivu : kuvitettu ; 25 cm Julkaistu myös verkkoaineistona |
Kieli |
englanti |
Alkuteoksen kieli |
englanti |
Huomautukset |
Artikkeliväitöskirjan yhteenveto-osa ja 5 eripainosta. - Nimiösivulla myös: Department of Food and Environmental Hygiene, Faculty of Veterinary Medicine, University of Helsinki Artikkeliväitöskirjan yhteenveto-osa ja 5 eripainosta. |
Julkaisija |
Helsinki ; [Kiikala] :
[E. Hyytiä-Trees],
1999
|
Opinnäyte | Väitöskirja : Helsingin yliopisto |
Luokitus | |
Aiheet | |
Valmistaja | (Helsinki : Yliopistopaino) |
Lisätiedot | Eija Hyytiä-Trees |
Verkkoaineisto (yhteenveto-osa) |
951-45-8684-0 |
Bibliografia |
Sisältää bibliografisia lähdeviitteitä. |
ISBN |
952-91-1065-0 pehmeäkantinen |
Hae kokoteksti |