Andean indigenous food crops : nutritional value and bioactive compounds
Andean indigenous food crops : nutritional value and bioactive compounds
Tallennettuna:
Genre | |
---|---|
Ulkoasu |
176 sivua : kuvitettu ; 25 cm Julkaistu myös verkkoaineistona Yhteenveto-osa julkaistu myös verkkoaineistona |
Kieli |
englanti |
Alkuteoksen kieli |
englanti |
Huomautukset |
Artikkeliväitöskirjan yhteenveto-osa ja 5 eripainosta. Nimiösivulla myös: Department of Biochemistry and Food Chemistry, University of Turku. |
Julkaisija |
Turku :
University of Turku,
2011
|
Opinnäyte | Väitöskirja : Turun yliopisto |
Sarja | Academic dissertations on food chemistry published at the University of Turku, 54. |
Luokitus | |
Aiheet | |
Valmistaja | (Turku : Painosalama) |
Lisätiedot | Ritva Repo-Carrasco-Valencia (née Repo) |
Verkkoaineisto |
978-951-29-4605-1 |
Verkkoaineisto (yhteenveto-osa) |
978-951-29-4605-1 |
ISBN |
978-951-29-4604-4 pehmeäkantinen |
Hae kokoteksti |