Sugars, acids and phenolic compounds in currants and sea buckthorn in relation to the effects of environmental factors
Sugars, acids and phenolic compounds in currants and sea buckthorn in relation to the effects of environmental factors
Sparad:
Genre | |
---|---|
Fysisk beskrivning |
Yhteenveto-osa julkaistu myös verkkoaineistona ISBN 978-951-29-5493-3 (PDF) iv, 184 sivua : kuvitettu ; 25 cm |
Språk |
engelska |
Beskrivning |
Artikkeliväitöskirjan yhteenveto-osa ja 6 eripainosta. |
Förlag |
Turku :
University of Turku,
2013
|
Lärdomsprov | Väitöskirja : Turun yliopisto, 2013 |
Serie | Doctoral Thesis in Food Sciences at the University of Turku, ISSN 2323-9395 |
Klassifikation | |
Ämnen | |
Tillverkare | (Turku : Painosalama). |
Mer information | Jie Zheng |
ISBN |
978-951-29-5492-6 nidottu |
Hämta fulltext |