Sugars, acids and phenolic compounds in currants and sea buckthorn in relation to the effects of environmental factors
Sugars, acids and phenolic compounds in currants and sea buckthorn in relation to the effects of environmental factors
Tallennettuna:
Genre | |
---|---|
Ulkoasu |
Yhteenveto-osa julkaistu myös verkkoaineistona ISBN 978-951-29-5493-3 (PDF) iv, 184 sivua : kuvitettu ; 25 cm |
Kieli |
englanti |
Alkuteoksen kieli |
englanti |
Huomautukset |
Artikkeliväitöskirjan yhteenveto-osa ja 6 eripainosta. |
Julkaisija |
Turku :
University of Turku,
2013
|
Opinnäyte | Väitöskirja : Turun yliopisto, 2013 |
Sarja | Doctoral Thesis in Food Sciences at the University of Turku, ISSN 2323-9395 |
Luokitus | |
Aiheet | |
Valmistaja | (Turku : Painosalama). |
Lisätiedot | Jie Zheng |
ISBN |
978-951-29-5492-6 nidottu |
Hae kokoteksti |