À la carte : ravintolaruokien historiaa
Finna-arvio
À la carte : ravintolaruokien historiaa
Tallennettuna:
Genre | |
---|---|
Muut nimekkeet |
Ravintolaruokien historiaa |
Ulkoasu |
198 sivua : kuvitettu ; 21 cm |
Kieli |
suomi |
Alkuteoksen kieli |
suomi |
Julkaisija |
Helsinki :
WSOY Oppimateriaalit,
2006.
|
Luokitus |
Ruoanvalmistus (udkf 641/642) Kotitalous. Laitostaloudet. Suurtaloudet. Ruoka-aineet. Kodinhoito. Kiinteistönhoito (udkf 64) udkx 39 udkx 392.8 udkx 64.024.3 udkx 641 ykl 68.809 ykl 68.209 Hotelli- ja ravintolatalous. Suurkeittiöt. Ateriapalvelut (ykl 68.8) Ruoanvalmistus. Ruokakulttuuri (ykl 68.2) z HIS:19.2.8 |
Aiheet | |
Lisätiedot | Anita Viitasaari |
ISBN |
951-0-30413-1 pehmeäkantinen |
Standarditunnukset |
A1150499 |
Hae kokoteksti |