Pöydän kattaminen ja tarjoilu : neuvoja miten pöytä on aistikkaasti katettava sekä arkioloissa että juhlatilaisuuksissa. Sijoituksesta ja tarjoilusta
Finna-arvio
Pöydän kattaminen ja tarjoilu : neuvoja miten pöytä on aistikkaasti katettava sekä arkioloissa että juhlatilaisuuksissa. Sijoituksesta ja tarjoilusta
Tallennettuna:
Ulkoasu |
73 sivua : kuvitettu |
---|---|
Kieli |
suomi |
Alkuteoksen kieli |
ruotsi |
Huomautukset |
66 tekstiin liittyvää kuvaa katetuista pöydistä, tarjoilusta, lautasliinojen taittamisesta ja voilaitteista Käännös teoksesta: Dukning och servering : handledning i konsten att arrangera smakfulla borddukningar såväl i vardagslag som vid festliga tillfällen |
Julkaisija |
Helsinki :
Minerva,
1926.
|
Luokitus | |
Aiheet | |
Lisätiedot | liitteen kirjoittanut Ida Högstedt ; tekijän valtuuttamana suomentanut Helmi Krohn |
Standarditunnukset |
(FI-MELINDA)003263486 20240321183012.0 |
Kontrolloimaton nimeke |
Sijoituksesta ja tarjoilusta |
Hae kokoteksti |