Patogeeniset bakteerit marinoidussa kotimaisessa broilerin ja kalkkunan lihassa
Finna-arvio
Patogeeniset bakteerit marinoidussa kotimaisessa broilerin ja kalkkunan lihassa
Tallennettuna:
Ulkoasu |
Julkaistu myös verkkoaineistona [3], 14, [1] sivua |
---|---|
Kieli |
suomi |
Alkuteoksen kieli |
suomi |
Tiivistelmän kieli |
ruotsi |
Julkaisija |
Helsinki :
Helsingin kaupungin ympäristökeskus,
2004.
|
Sarja | Helsingin kaupungin ympäristökeskuksen julkaisuja, ISSN 1235-9718; 1/2004. |
Luokitus | |
Aiheet | |
Lisätiedot | Antti Pönkä, Kari Laine, Seija Kalso |
ISBN |
952-473-213-0 pehmeäkantinen 952-473-214-9 html |
Hae kokoteksti |