Haku

Tietueen sitaatit

APA-viite

Pönkä, A., Kalso, S., & Laine, K. (2004). Patogeeniset bakteerit marinoidussa kotimaisessa broilerin ja kalkkunan lihassa. Helsingin kaupungin ympäristökeskus.

Chicago-tyylinen lähdeviittaus

Pönkä, Antti, Seija Kalso, ja Kari Laine. Patogeeniset Bakteerit Marinoidussa Kotimaisessa Broilerin Ja Kalkkunan Lihassa. Helsinki: Helsingin kaupungin ympäristökeskus, 2004.

MLA-viite

Pönkä, Antti, et al. Patogeeniset Bakteerit Marinoidussa Kotimaisessa Broilerin Ja Kalkkunan Lihassa. Helsingin kaupungin ympäristökeskus, 2004.

Harvard-tyylinen lähdeviittaus

Pönkä, A., Kalso, S. & Laine, K. 2004. Patogeeniset bakteerit marinoidussa kotimaisessa broilerin ja kalkkunan lihassa. Helsinki: Helsingin kaupungin ympäristökeskus.

Muista tarkistaa viitteiden oikeellisuus, ennen kuin käytät niitä tekstissäsi.