Tietueen sitaatit
APA-viitePönkä, A., Kalso, S., & Laine, K. (2004). Patogeeniset bakteerit marinoidussa kotimaisessa broilerin ja kalkkunan lihassa. Helsingin kaupungin ympäristökeskus.
Chicago-tyylinen lähdeviittausPönkä, Antti, Seija Kalso, ja Kari Laine. Patogeeniset Bakteerit Marinoidussa Kotimaisessa Broilerin Ja Kalkkunan Lihassa. Helsinki: Helsingin kaupungin ympäristökeskus, 2004.
MLA-viitePönkä, Antti, et al. Patogeeniset Bakteerit Marinoidussa Kotimaisessa Broilerin Ja Kalkkunan Lihassa. Helsingin kaupungin ympäristökeskus, 2004.
Harvard-tyylinen lähdeviittausPönkä, A., Kalso, S. & Laine, K. 2004. Patogeeniset bakteerit marinoidussa kotimaisessa broilerin ja kalkkunan lihassa. Helsinki: Helsingin kaupungin ympäristökeskus.
Muista tarkistaa viitteiden oikeellisuus, ennen kuin käytät niitä tekstissäsi.