Green technologies for the extraction of oil and protein from baltic herring (clupea harengus membras)
Green technologies for the extraction of oil and protein from baltic herring (clupea harengus membras)
Tallennettuna:
Ulkoasu |
1 verkkoaineisto (vi, 100 sivua) : kuvitettu |
---|---|
Kieli |
englanti |
Alkuteoksen kieli |
englanti |
Tiivistelmän kieli |
eng fin |
Huomautukset |
Artikkeliväitöskirjan yhteenveto-osa. |
Julkaisija |
Turku :
University of Turku,
2023.
|
Opinnäyte | Väitöskirja : Turun yliopisto, 2023 |
Sarja | Doctoral Thesis in Food Sciences at the University of Turku / Food Chemistry and Food Development, Department of Biochemistry, ISSN 2323-9409; 90. |
Luokitus | |
Aiheet | |
Lisätiedot | Ella Aitta |
Painettu (yhteenveto-osa ja eripainokset) |
978-951-29-9367-3 |
ISBN |
978-951-29-9368-0 PDF |
Hae kokoteksti |