Changes in prehistoric food cultures in Finland and North Norway : examining the absorbed organic residues found in archaeological pottery
Changes in prehistoric food cultures in Finland and North Norway : examining the absorbed organic residues found in archaeological pottery
Tallennettuna:
Genre | |
---|---|
Ulkoasu |
1 verkkoaineisto (95 sivua) : kuvitettu |
Kieli |
englanti |
Alkuteoksen kieli |
englanti |
Tiivistelmän kieli |
eng fin |
Julkaisija |
Turku :
University of Turku,
2023
|
Opinnäyte | Väitöskirja : Turun yliopisto, 2023 |
Sarja | Turun yliopiston julkaisuja, Sarja B, Humaniora, ISSN 2343-3191; osa 635 |
Luokitus | |
Aiheet | |
Lisätiedot | Mirva Pääkkönen |
Painettu (yhteenveto-osa ja 4 eripainosta) |
978-951-29-9371-0 |
ISBN |
978-951-29-9372-7 PDF |
Pääsy | Aineisto on vapaasti saatavissa |
Hae kokoteksti |