Changes in prehistoric food cultures in Finland and North Norway : examining the absorbed organic residues found in archaeological pottery
Changes in prehistoric food cultures in Finland and North Norway : examining the absorbed organic residues found in archaeological pottery
Sparad:
Genre | |
---|---|
Fysisk beskrivning |
95 sivua, 88 sivua useina numerointijaksoina : kuvitettu, karttoja ; 25 cm |
Språk |
engelska |
Språk i abstract |
eng fin |
Beskrivning |
Artikkeliväitöskirjan yhteenveto-osa ja 4 eripainosta. |
Förlag |
Turku :
University of Turku,
2023.
|
Lärdomsprov | Väitöskirja : Turun yliopisto, 2023 |
Serie | Turun yliopiston julkaisuja, Sarja B, Humaniora, ISSN 0082-6987; osa 635. |
Klassifikation | |
Ämnen | |
Tillverkare | Turku, Finland : Painosalama |
Mer information | Mirva Pääkkönen |
Verkkoaineisto |
978-951-29-9372-7 |
ISBN |
978-951-29-9371-0 pehmeäkantinen |
Hämta fulltext |