Changes in prehistoric food cultures in Finland and North Norway : examining the absorbed organic residues found in archaeological pottery
Changes in prehistoric food cultures in Finland and North Norway : examining the absorbed organic residues found in archaeological pottery
Tallennettuna:
Genre | |
---|---|
Ulkoasu |
95 sivua, 88 sivua useina numerointijaksoina : kuvitettu, karttoja ; 25 cm |
Kieli |
englanti |
Alkuteoksen kieli |
englanti |
Tiivistelmän kieli |
eng fin |
Huomautukset |
Artikkeliväitöskirjan yhteenveto-osa ja 4 eripainosta. |
Julkaisija |
Turku :
University of Turku,
2023.
|
Opinnäyte | Väitöskirja : Turun yliopisto, 2023 |
Sarja | Turun yliopiston julkaisuja, Sarja B, Humaniora, ISSN 0082-6987; osa 635. |
Luokitus | |
Aiheet | |
Valmistaja | Turku, Finland : Painosalama |
Lisätiedot | Mirva Pääkkönen |
Verkkoaineisto |
978-951-29-9372-7 |
ISBN |
978-951-29-9371-0 pehmeäkantinen |
Hae kokoteksti |