Pk-yrityksen riskienhallinta elintarvikealalla : ET-RH-työkirja liiketoiminnan riskien hallintaan ja varautumissuunnitteluun
Finna-arvio
Pk-yrityksen riskienhallinta elintarvikealalla : ET-RH-työkirja liiketoiminnan riskien hallintaan ja varautumissuunnitteluun
Tallennettuna:
Genre | |
---|---|
Ulkoasu |
67 sivua : kuvitettu ; 30 cm |
Kieli |
suomi |
Alkuteoksen kieli |
suomi |
Tiivistelmän kieli |
englanti |
Julkaisija |
Helsinki :
Luonnonvarakeskus,
2023.
|
Sarja | Luonnonvara- ja biotalouden tutkimus, ISSN 2342-7647; 2023, 90. |
Luokitus | |
Aiheet | |
Lisätiedot | Jarkko Leppälä [ja seitsemän muuta] |
Julkaistu myös ruotsiksi |
Riskhantering i små och medelstora företag i livsmedelsbranschen 978-952-380-802-7 |
Verkkoaineisto |
978-952-380-788-4 |
ISBN |
978-952-380-787-7 pehmeäkantinen |
Hae kokoteksti |