Ruokaprovinssi 2030 : paras paikka ruokabisnekselle : Etelä-Pohjanmaan ruoka-alan strategia ja kehittämisen tavoitteet 2023-2030
Finna-arvio
Ruokaprovinssi 2030 : paras paikka ruokabisnekselle : Etelä-Pohjanmaan ruoka-alan strategia ja kehittämisen tavoitteet 2023-2030
Tallennettuna:
Muut nimekkeet |
Etelä-Pohjanmaan ruoka-alan strategia ja kehittämisen tavoitteet 2023-2030 |
---|---|
Ulkoasu |
1 verkkoaineisto (65 numeroimatonta sivua) : kuvitettu |
Kieli |
suomi |
Alkuteoksen kieli |
suomi |
Tiivistelmän kieli |
eng swe |
Huomautukset |
Kirjoittajat: Terhi Välisalo ja kolme muuta. Ruokaprovinssi 2030 - Menestyksen avaimet pellolta pöytään-hanke. |
Julkaisija |
[Seinäjoki] :
SeAmk, Seinäjoen ammattikorkeakoulu,
2023.
|
Luokitus | |
Aiheet | |
Saavutettavuus |
tekstiin perustuva |
ISBN |
978-952-7515-03-7 PDF |
Pääsy | Aineisto on vapaasti saatavissa Aineisto on käytettävissä vapaakappaletyöasemilla |
Käyttöehdot | Aineisto on käytettävissä tutkimus- ja muihin tarkoituksiin;
laki kulttuuriaineistojen tallettamisesta ja säilyttämisestä
|
Hae kokoteksti |