Plant-based yogurts : texture perception and consumer responses
Plant-based yogurts : texture perception and consumer responses
Tallennettuna:
Genre | |
---|---|
Ulkoasu |
89 sivua : kuvitettu ; 25 cm |
Kieli |
englanti |
Alkuteoksen kieli |
englanti |
Tiivistelmän kieli |
suomi |
Huomautukset |
Artikkeliväitöskirjan yhteenveto-osa ja 4 eripainosta. |
Julkaisija |
Helsinki :
University of Helsinki,
2023.
|
Opinnäyte | Väitöskirja : Helsingin yliopisto, maatalous-metsätieteellinen tiedekunta, 2023 |
Sarja | Dissertationes Schola doctoralis scientiae circumiectalis, alimentariae, biologicae Universitatis Helsinkiensis, ISSN 2342-5423; 2023, 1. |
Luokitus | |
Aiheet | |
Valmistaja | Helsinki : Helsinki University Printing House |
Lisätiedot | Maija Greis |
Verkkoaineisto |
978-951-51-8936-3 |
ISBN |
978-951-51-8935-6 pehmeäkantinen |
Hae kokoteksti |