SeAMK ruoka 2021 - ilmastokestävää ruokaketjua edistämässä
Finna-arvio
SeAMK ruoka 2021 - ilmastokestävää ruokaketjua edistämässä
Tallennettuna:
Ulkoasu |
1 verkkoaineisto (171 sivua) |
---|---|
Kieli |
suomi |
Alkuteoksen kieli |
suomi |
Huomautukset |
Toimittajista Risto Lauhanen ja Terhi Junkkari myös kirjoittajia. Muita kirjoittajia: Sylvia Fasse ja muita. PIKI-hanke. NEFERTITI-hanke (Project networking European farms to enhance cross fertilisation and innovation uptake through demonstration). Regions4Food. REGIONal Strategies 4 FOOD 4.0 Revolution -hanke. Makuja maakunnan metsistä -hanke. Food Hub -hanke. |
Julkaisija |
Seinäjoki :
SeAmk, Seinäjoen ammattikorkeakoulu,
2021.
|
Sarja | Seinäjoen ammattikorkeakoulun julkaisusarja, B, Raportteja ja selvityksiä, ISSN 1797-5573; 162. |
Luokitus | |
Aiheet | |
Lisätiedot | Risto Lauhanen, Terhi Junkkari, Taru Mäki & Silja Saarikoski (toim.) |
ISBN |
978-952-7317-45-7 PDF |
Pääsy | Aineisto on vapaasti saatavissa Aineisto on käytettävissä vapaakappaletyöasemilla |
Käyttöehdot | Aineisto on käytettävissä tutkimus- ja muihin tarkoituksiin;
laki kulttuuriaineistojen tallettamisesta ja säilyttämisestä
|
Hae kokoteksti |