Dry fractionation and functionalisation of cereal side streams for their improved food applicability
Dry fractionation and functionalisation of cereal side streams for their improved food applicability
Tallennettuna:
Genre | |
---|---|
Ulkoasu |
1 verkkoaineisto (111 sivua) : kuvitettu |
Kieli |
englanti |
Alkuteoksen kieli |
englanti |
Tiivistelmän kieli |
englanti |
Huomautukset |
Nimiösivulla myös: VTT Technical Research Centre of Finland Ltd. Artikkeliväitöskirjan yhteenveto-osa. |
Julkaisija |
Helsinki :
University of Helsinki,
2021.
|
Opinnäyte | Väitöskirja : Helsingin yliopisto, maatalous-metsätieteellinen tiedekunta, 2021 |
Sarja | EKT-sarja / Helsingin yliopisto, elintarvikekemian ja -teknologian laitos, ISSN 0355-1180; 1987. |
Luokitus | |
Aiheet | |
Lisätiedot | Pia Silventoinen |
Painettu (yhteenveto-osa ja eripainokset) |
978-951-51-7113-9 |
ISBN |
978-951-51-7114-6 PDF |
Pääsy | Aineisto on vapaasti saatavissa |
Hae kokoteksti |