Crossroads of cuisine : the Eurasian heartland, the silk roads and food
Finna-arvio
Crossroads of cuisine : the Eurasian heartland, the silk roads and food
Tallennettuna:
Ulkoasu |
xi, 340 sivua : kuvitettu ; 25 cm |
---|---|
Kieli |
englanti |
Alkuteoksen kieli |
englanti |
Julkaisija |
Leiden ; Boston :
Brill,
2020.
|
Sarja | Crossroads. History of interactions across the silk routes, ISSN 2589-885X; vol. 2 |
Luokitus | |
Dewey-luokitus |
641.300958 |
Aiheet | |
Lisätiedot | by Paul D. Buell, E.N. Anderson, Montserrat de Pablo Moya, Moldir Oskenbay |
Online version |
Buell, Paul David, Crossroads of cuisine Leiden ; a Boston : Brill, [2020] 9789004432109 |
Bibliografia |
Sisältää bibliografisia viitteitä ja hakemiston. |
ISBN |
978-90-04-43205-5 sidottu |
Hae kokoteksti |