Phenolic compounds from Finnish berry species to enhance food safety
Phenolic compounds from Finnish berry species to enhance food safety
Tallennettuna:
Genre | |
---|---|
Ulkoasu |
1 verkkoaineisto (128 sivua) |
Kieli |
englanti |
Alkuteoksen kieli |
englanti |
Tiivistelmän kieli |
suomi |
Huomautukset |
Artikkeliväitöskirjan yhteenveto-osa. |
Julkaisija |
Turku :
University of Turku,
2019.
|
Opinnäyte | Väitöskirja : Turun yliopisto, luonnontieteiden ja tekniikan tiedekunta, 2019 |
Sarja | Doctoral Thesis in Food Sciences at the University of Turku / Food Chemistry and Food Development, Department of Biochemistry, ISSN 2323-9409; 77. |
Luokitus | |
Aiheet | |
Lisätiedot | Ye Tian |
Painettu |
978-951-29-7756-7 |
ISBN |
978-951-29-7757-4 PDF |
Pääsy | Aineisto on vapaasti saatavissa |
Hae kokoteksti |