Phenolic compounds from Finnish berry species to enhance food safety
Phenolic compounds from Finnish berry species to enhance food safety
Tallennettuna:
Genre | |
---|---|
Ulkoasu |
vii, 175 sivua : kuvitettu ; 25 cm |
Kieli |
englanti |
Alkuteoksen kieli |
englanti |
Tiivistelmän kieli |
fin eng |
Huomautukset |
Artikkeliväitöskirjan yhteenveto-osa ja 4 eripainosta. |
Julkaisija |
Turku :
University of Turku,
2019.
|
Opinnäyte | Väitöskirja : Turun yliopisto, luonnontieteiden ja tekniikan tiedekunta, 2019 |
Sarja | Doctoral Thesis in Food Sciences at the University of Turku / Food Chemistry and Food Development, Department of Biochemistry, ISSN 2323-9395; 77. |
Luokitus | |
Aiheet | |
Valmistaja | Turku, Finland : Painosalama Oy |
Lisätiedot | Ye Tian |
Verkkoaineisto (yhteenveto-osa, PDF) |
978-951-29-7757-4 |
ISBN |
978-951-29-7756-7 nidottu |
Hae kokoteksti |