Characterization of Pectobacterium strains causing soft rot and blackleg of potato in Finland
Characterization of Pectobacterium strains causing soft rot and blackleg of potato in Finland
Tallennettuna:
Genre | |
---|---|
Ulkoasu |
53 sivua, 75 sivua useina numerointijaksoina : kuvitettu ; 25 cm |
Kieli |
englanti |
Alkuteoksen kieli |
englanti |
Huomautukset |
Artikkeliväitöskirjan yhteenveto-osa ja 4 eripainosta. Kirjan selässä: YEB, ympäristö-, elintarvike- ja biotieteellinen tutkijakoulu. |
Julkaisija |
Helsinki :
University of Helsinki,
2020.
|
Opinnäyte | Väitöskirja : Helsingin yliopisto, maatalous-metsätieteellinen tiedekunta, 2020 |
Sarja | Dissertationes Schola doctoralis scientiae circumiectalis, alimentariae, biologicae Universitatis Helsinkiensis, ISSN 2342-5423; 2020, 35. |
Luokitus | |
Aiheet | |
Valmistaja | Helsinki : Unigrafia |
Lisätiedot | Miia Pasanen |
Verkkoaineisto (yhteenveto-osa) |
978-951-51-6667-8 |
ISBN |
978-951-51-6666-1 nidottu |
Hae kokoteksti |