Maitotilayrittämisen kehittämisedellytyksien parantaminen Kurikassa
Finna-arvio
Maitotilayrittämisen kehittämisedellytyksien parantaminen Kurikassa
Tallennettuna:
Ulkoasu |
1 verkkoaineisto (54 sivua) |
---|---|
Kieli |
suomi |
Alkuteoksen kieli |
suomi |
Huomautukset |
MaitoKurikkahanke. |
Julkaisija |
Seinäjoki :
SeAmk, Seinäjoen ammattikorkeakoulu = Seinäjoki University of Applied Sciences,
2020.
|
Sarja | Seinäjoen ammattikorkeakoulun julkaisusarja, C, Oppimateriaaleja, ISSN 1797-5581; 12. |
Luokitus | |
Aiheet | |
Lisätiedot | Matti Ryhänen & Jyrki Rajakorpi |
ISBN |
978-952-7317-14-3 PDF |
Pääsy | Aineisto on vapaasti saatavissa Aineisto on käytettävissä vapaakappaletyöasemilla |
Käyttöehdot | Aineisto on käytettävissä tutkimus- ja muihin tarkoituksiin;
laki kulttuuriaineistojen tallettamisesta ja säilyttämisestä
|
Hae kokoteksti |