Key factors influencing economic relationships and communication in European food chains (FOODCOMM) : review of sausage and rye bread chains in Finland
Finna-arvio
Key factors influencing economic relationships and communication in European food chains (FOODCOMM) : review of sausage and rye bread chains in Finland
Tallennettuna:
Ulkoasu |
1 verkkoaineisto (61 sivua) |
---|---|
Kieli |
englanti |
Alkuteoksen kieli |
englanti |
Tiivistelmän kieli |
suomi |
Julkaisija |
Seinäjoki :
University of Helsinki, Ruralia Institute,
2007.
|
Sarja | Raportteja / Helsingin yliopisto, Ruralia-instituutti, ISSN 1796-0630; 17. |
Luokitus | |
Aiheet | |
Lisätiedot | Hannele Suvanto ... [ja muita] |
Painettu |
978-952-10-3369-8 |
ISBN |
978-952-10-3369-8 PDF |
Pääsy | Aineisto on käytettävissä vapaakappaletyöasemilla |
Käyttöehdot | Aineisto on käytettävissä tutkimus- ja muihin tarkoituksiin;
laki kulttuuriaineistojen tallettamisesta ja säilyttämisestä
|
Hae kokoteksti |