The Fusarium mycotoxins in Finnish cereal grains : how to control and manage the risk
The Fusarium mycotoxins in Finnish cereal grains : how to control and manage the risk
Tallennettuna:
Genre | |
---|---|
Muut nimekkeet |
How to control and manage the risk |
Ulkoasu |
x, 180 sivua : kuvitettu ; 26 cm |
Kieli |
englanti |
Alkuteoksen kieli |
englanti |
Tiivistelmän kieli |
suomi |
Huomautukset |
Artikkeliväitöskirjan yhteenveto-osa ja 4 eripainosta. |
Julkaisija |
Turku :
Turun yliopisto,
2016.
|
Opinnäyte | Väitöskirja : Turun yliopisto, 2016 |
Sarja | Doctoral Thesis in Food Sciences at the University of Turku / Food Chemistry and Food Development, Department of Biochemistry, ISSN 2323-9395; 67. |
Luokitus | |
Aiheet | |
Valmistaja | Turku : Painosalama Oy |
Lisätiedot | Veli Hietaniemi |
Verkkoaineisto (PDF) |
978-951-29-6666-0 |
ISBN |
978-951-29-6665-3 nidottu |
Hae kokoteksti |