Proceedings of the ERIAFF conference : 'sustainable food systems : multi-actor co-operation to foster new competitiveness of Europe'
Finna-arvio
Proceedings of the ERIAFF conference : 'sustainable food systems : multi-actor co-operation to foster new competitiveness of Europe'
Tallennettuna:
Genre | |
---|---|
Muut nimekkeet |
Sustainable Food Systems : multi-actor co-operation to foster new competitiveness of Europe European Regions for Innovation in Agriculture, Food and Forestry |
Ulkoasu |
1 verkkoaineisto (88 sivua) |
Kieli |
englanti |
Alkuteoksen kieli |
englanti |
Huomautukset |
Alustajat: Kirsi Vähäkangas ja 13 muuta. |
Julkaisija |
Seinäjoki :
Seinäjoen ammattikorkeakoulu = Seinäjoki University of Applied Sciences,
2014.
|
Sarja | Seinäjoen ammattikorkeakoulun julkaisusarja, B, Raportteja ja selvityksiä, ISSN 1797-5573; 81. |
Luokitus | |
Aiheet | |
Lisätiedot | Sari-Maarit Peltola, Seliina Päällysaho & Sirkku Uusimäki (eds.) |
ISBN |
978-952-5863-82-6 PDF |
Pääsy | Aineisto on käytettävissä vapaakappaletyöasemilla |
Käyttöehdot | Aineisto on käytettävissä tutkimus- ja muihin tarkoituksiin;
Laki kulttuuriaineistojen tallettamisesta ja säilyttämisestä
|
Hae kokoteksti |