Role of lipids and phytate in oxidative stability of cereal beta-glucan
Role of lipids and phytate in oxidative stability of cereal beta-glucan
Sparad:
Genre | |
---|---|
Fysisk beskrivning |
68 sivua, 24 sivua useina numerointijaksoina : kuvitettu ; 25 cm |
Språk |
engelska |
Originalverkets språk |
engelska |
Beskrivning |
Artikkeliväitöskirjan yhteenveto-osa ja 3 eripainosta. |
Förlag |
Helsinki :
University of Helsinki,
2018.
|
Lärdomsprov | Väitöskirja : Helsingin yliopisto, maatalous-metsätieteellinen tiedekunta, 2018 |
Klassifikation | |
Ämnen | |
Tillverkare | Helsinki : Unigrafia |
Mer information | Yu-Jie Wang |
Verkkoaineisto (yhteenveto-osa, PDF) |
978-951-51-4269-6 |
ISBN |
978-951-51-4268-9 nidottu |
Hämta fulltext |