Role of lipids and phytate in oxidative stability of cereal beta-glucan
Role of lipids and phytate in oxidative stability of cereal beta-glucan
Tallennettuna:
Genre | |
---|---|
Ulkoasu |
68 sivua, 24 sivua useina numerointijaksoina : kuvitettu ; 25 cm |
Kieli |
englanti |
Alkuteoksen kieli |
englanti |
Huomautukset |
Artikkeliväitöskirjan yhteenveto-osa ja 3 eripainosta. |
Julkaisija |
Helsinki :
University of Helsinki,
2018.
|
Opinnäyte | Väitöskirja : Helsingin yliopisto, maatalous-metsätieteellinen tiedekunta, 2018 |
Luokitus | |
Aiheet | |
Valmistaja | Helsinki : Unigrafia |
Lisätiedot | Yu-Jie Wang |
Verkkoaineisto (yhteenveto-osa, PDF) |
978-951-51-4269-6 |
ISBN |
978-951-51-4268-9 nidottu |
Hae kokoteksti |