Eteläpohjalaisten elintarvikeyritysten osaamistarpeita ja osaamisen kehittämisen keinoja
Finna-arvio
Eteläpohjalaisten elintarvikeyritysten osaamistarpeita ja osaamisen kehittämisen keinoja
urn.fi/URN:ISBN:978-952-10-8478-2
(Kansalliskirjasto)
Hae kokoteksti
Tallennettuna:
Ulkoasu |
1 verkkoaineisto (39 sivua) Julkaistu myös painettuna |
---|---|
Kieli |
suomi |
Alkuteoksen kieli |
suomi |
Tiivistelmän kieli |
englanti |
Julkaisija |
Seinäjoki ; Mikkeli :
Helsingin yliopisto, Ruralia instituutti,
2013.
|
Sarja | Raportteja / Helsingin yliopisto, Ruralia-instituutti, ISSN 1796-0630; 109. |
Luokitus | |
Aiheet | |
Lisätiedot | Aapo Jumppanen ja Margit Närvä |
Painettu |
9789521084775 |
ISBN |
978-952-10-8478-2 PDF |
Pääsy | Aineisto on käytettävissä vapaakappaletyöasemilla |
Käyttöehdot | Aineisto on käytettävissä tutkimus- ja muihin tarkoituksiin;
Laki kulttuuriaineistojen tallettamisesta ja säilyttämisestä
|
Hae kokoteksti |