Fermentation fortification of active vitamin B12 in food matrices using Propionibacterium freudenreichii : analysis, production and stability
Fermentation fortification of active vitamin B12 in food matrices using Propionibacterium freudenreichii : analysis, production and stability
Tallennettuna:
Genre | |
---|---|
Ulkoasu |
1 verkkoaineisto (72 sivua) : kuvitettu Yhteenveto-osa ja 4 eripainosta julkaistu myös painettuna |
Kieli |
englanti |
Alkuteoksen kieli |
englanti |
Huomautukset |
Artikkeliväitöskirjan yhteenveto-osa. |
Julkaisija |
Helsinki :
University of Helsinki,
2016.
|
Opinnäyte | Väitöskirja : Helsingin yliopisto, maatalous-metsätieteellinen tiedekunta, 2016 |
Sarja | EKT-sarja, ISSN 0355-1180; 1763. |
Luokitus | |
Lisätiedot | Bhawani Chamlagain |
Painettu (yhteenveto-osa ja 4 eripainosta) |
978-951-51-2752-5 |
ISBN |
978-951-51-2753-2 PDF |
Pääsy | Aineisto on käytettävissä vapaakappaletyöasemilla |
Käyttöehdot | Aineisto on käytettävissä tutkimus- ja muihin tarkoituksiin;
Laki kulttuuriaineistojen tallettamisesta ja säilyttämisestä
|
Hae kokoteksti |