Elämysperusteisen ruokapalvelutapahtuman tuottamisen konseptointi : teemallisuus, prosessimaisuus ja kokonaisvaikutelma markkinoinnin johtamisen haasteena
Elämysperusteisen ruokapalvelutapahtuman tuottamisen konseptointi : teemallisuus, prosessimaisuus ja kokonaisvaikutelma markkinoinnin johtamisen haasteena
Tallennettuna:
Genre | |
---|---|
Muut nimekkeet |
Teemallisuus, prosessimaisuus ja kokonaisvaikutelma markkinoinnin johtamisen haasteena |
Ulkoasu |
1 verkkoaineisto (310 sivua) Julkaistu myös painettuna |
Kieli |
suomi |
Alkuteoksen kieli |
suomi |
Tiivistelmän kieli |
englanti |
Julkaisija |
Vaasa :
Vaasan yliopisto,
2015.
|
Opinnäyte | Väitöskirja : Vaasan yliopisto, markkinoinnin laitos, 2015 |
Sarja | Acta Wasaensia, ISSN 2323-9123; 330. Acta Wasaensia, Business administration, ISSN 2323-9735; 135. |
Luokitus | |
Aiheet | |
Lisätiedot | Tuija Pitkäkoski |
Painettu |
9789524766265 |
ISBN |
978-952-476-627-2 PDF |
Hae kokoteksti |