Modification of commercial poly-lactide for extrusion coated food packaging applications
Modification of commercial poly-lactide for extrusion coated food packaging applications
Tallennettuna:
Genre | |
---|---|
Ulkoasu |
Yhteenveto-osa julkaistu myös verkkoaineistona viii, 128 sivua : kuvitettu ; 25 cm |
Kieli |
englanti |
Alkuteoksen kieli |
englanti |
Tiivistelmän kieli |
ruotsi |
Huomautukset |
Artikkeliväitöskirjan yhteenveto-osa ja 4 eripainosta. |
Julkaisija |
[Turku] :
Åbo Akademi University,
2015.
|
Opinnäyte | Väitöskirja : Åbo Akademi, luonnontieteiden ja tekniikan tiedekunta, 2015 |
Luokitus | |
Aiheet | |
Valmistaja | Turku : Painosalama Oy |
Lisätiedot | Mohammad Bagher Khajeheian |
ISBN |
978-952-12-3249-7 nidottu |
Hae kokoteksti |