Systeemiset innovaatiot elintarvikealalla. Osa I, Globaalit muutokset ja trendit arvoketjussa
Finna-arvio
Systeemiset innovaatiot elintarvikealalla. Osa I, Globaalit muutokset ja trendit arvoketjussa
Tallennettuna:
Muut nimekkeet |
Globaalit muutokset ja trendit arvoketjussa |
---|---|
Ulkoasu |
45 sivua : kuvitettu ; 25 cm Julkaistu myös verkkoaineistona |
Kieli |
suomi |
Alkuteoksen kieli |
suomi |
Julkaisija |
Turku :
Turun ammattikorkeakoulu,
2014
|
Sarja | Turun ammattikorkeakoulun raportteja, ISSN 1457-7925; 204. |
Luokitus | |
Aiheet | |
Valmistaja | (Tampere : Suomen Yliopistopaino - Juvenes Print) |
Lisätiedot | Markku Heikkilä |
Verkkoaineisto (PDF) |
978-952-216-551-0 |
ISBN |
978-952-216-550-3 nidottu |
Hae kokoteksti |