Microbial production of xylitol, L-xylulose and L-xylose
Microbial production of xylitol, L-xylulose and L-xylose
Tallennettuna:
Genre | |
---|---|
Ulkoasu |
1 verkkoaineisto (100 sivua) Julkaistu myös painettuna |
Kieli |
englanti |
Alkuteoksen kieli |
englanti |
Tiivistelmän kieli |
suomi |
Huomautukset |
Artikkeliväitöskirjan yhteenveto-osa. |
Julkaisija |
Espoo :
Aalto University,
2013.
|
Opinnäyte | Väitöskirja : Helsinki : Aalto-yliopisto |
Sarja | Aalto University publication series, Doctoral dissertations, ISSN 1799-4942; 137/2013. |
Luokitus | |
Aiheet | |
Lisätiedot | Anne Usvalampi |
Painettu (nidottu) |
978-952-60-5316-5 |
Järjestelmävaatimukset |
Internet-yhteys |
ISBN |
978-952-60-5317-2 PDF |
Hae kokoteksti |