Foodborne human isolates of Salmonella and Shiga toxin -producing Escherichia coli of domestic origin in Finland
Foodborne human isolates of Salmonella and Shiga toxin -producing Escherichia coli of domestic origin in Finland
Tallennettuna:
Ulkoasu |
85, [32] sivua : kuvitettu, karttoja ; 25 cm Yhteenveto-osa julkaistu myös verkkoaineistona |
---|---|
Kieli |
englanti |
Alkuteoksen kieli |
englanti |
Tiivistelmän kieli |
suomi |
Huomautukset |
Artikkeliväitöskirjan yhteenveto-osa ja 4 eripainosta. Nimiösivulla myös: Bacterial Infections Unit, Department of Infectious Diseases, National Institute for Health and Welfare, Helsinki, Finland and Doctoral school in Environmental, Food and Biological Sciences, Division of Microbiology and Biotechnology, Department of Food and Environmental Sciences, Faculty of Agriculture and Forestry, University of Helsinki, Helsinki, Finland. |
Julkaisija |
Helsinki :
University of Helsinki,
2015
|
Opinnäyte | Väitöskirja : Helsingin yliopisto, 2015 |
Sarja | Dissertationes Schola doctoralis scientiae circumiectalis, alimentariae, biologicae Universitatis Helsinkiensis, ISSN 2342-5423; 2015, 21. Dissertationes Schola doctoralis scientiae circumiectalis, alimentariae, biologicae Universitatis Helsinkiensis, ISSN 2342-5423; 21/2015. |
Luokitus | |
Aiheet | |
Valmistaja | (Vantaa : Hansaprint) |
Lisätiedot | Taru Lienemann |
Verkkoaineisto (yhteenveto-osa, PDF) |
978-951-51-1481-5 |
ISBN |
978-951-51-1480-8 nidottu |
Hae kokoteksti |